Klik Sampai Habis Loading ? Thanks :)Sunday, 24 July 2011

PELUANG MENAMBAHKAN PENDAPATAN DARI RUMAH SEBAGAI JURUTAIP DATA PENGIKLANAN (RM300.00 - RM800.00 SEMINGGU)
         Mahukah anda menjana pendapatan Rm300 ~ Rm800 seminggu dirumah, pejabat, kolej, cybercafe atau dimana sahaja dengan membina kerjaya anda sendiri melalui internet? Jangan takut kerana ini bukan satu penipuan tetapi adalah satu cabang perniagaan internet zaman sekarang. Anda cuma perlu menaip data pengiklanan seperti kami ini SAHAJA.
Assalamualaikum dan selamat sejahtera dari kami di Online Job Solution LTD  
Sepanjang tahun 2009 dan seterusnya tahun 2010 hingga 2011 ini, kami mencari seberapa banyak individu yang berminat untuk menambahkan pendapatan dari rumah sebagai JuruTaip Data Maklumat (Home Based Information Data Entry Typist) di Malaysia dan negara jiran. Kami merupakan konsultan secara online yang memperkenalkan teknik untuk membina kerjaya melalui internet dan idea-idea untuk membina kerjaya dengan kerajinan sendiri. Kami menawarkan teknik membina kerjaya melalui online (internet) yang mudah serta berkesan. Oleh kerana mendapat sambutan, kami mencari individu yang bertanggungjawab menaip data pengiklanan; pada masa dan dalam keselesaan rumah sendiri.
Perhatian!!
Ini BUKAN merupakan sistem multi-level marketing atau skim cepat kaya. Kami tidak menawarkan pekerjaan TETAPI memperkenalkan teknik untuk bekerja di rumah dengan MENAIP DATA PENGIKLANAN SEPERTI KAMI INI melalui panduan 'Latihan Komprehensif  Online Job Solution LTD ' yang berkesan dan unik. Pekerjaan ini amat bersesuaian untuk mendapat pendapatan sampingan.
Bidang Kerja
Anda sebagai Jurutaip data pengiklanan Online Job Solution LTD tidak perlu:-
1. Menelefon / Menghubungi Pelanggan,
2. Mengendalikan hal surat-menyurat,
3. Melakukan sebarang tinjauan (Survey)
4. Melakukan pekerjaan yang tidak disukai.
5. Berjumpa sesiapa
6. Dimarahi Bos
7. Bekerja mengikut waktu pejabat.

Apa yang perlu anda lakukan hanyalah:-
1. Menaip data pengiklanan seperti kami ini.
2. Bekerja dari rumah sendiri, cybercafe, kolej, pejabat dan lain-lain.
3. Masa bekerja anda yang tentukan sendiri.
4. Menerima Bayaran.

Pembayaran Pelanggan
Anda akan menerima bayaran sebanyak RM20 untuk setiap data pengiklanan yang siap diproses dan diterima pelanggan. Sebagai contoh; jika setiap minggu anda mampu menaip data pengiklanan sebanyak 15 unit dan kesemuanya diterima pelanggan, anda akan mendapat bayaran sebanyak:
15 data pengiklanan X RM20 per data pengiklanan = RM300 seminggu!
Purata pendapatan seminggu untuk ahli baru boleh mencecah lingkungan RM200.00 - RM400.00, dan ini adalah satu jumlah yang amat lumayan. Anda bebas untuk memproses data pengiklanan seberapa banyak yang mungkin kerana tiada had dikenakan. Semakin banyak yang anda buat, maka semakin banyaklah pendapatan anda! Untuk setiap satu data pengiklanan, anda akan dibayar serta-merta dan tidak perlu menunggu sehingga hujung bulan.
Cara pembayarannya pula adalah melalui beberapa kaedah yang akan ditentukan sendiri oleh anda selepas mendaftar. Kebiasaannya adalah dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda (bank tempatan).
Pakej Latihan
Bahan 'Latihan Komprehensif' Online Solution Job LTD akan dihantar terus ke email anda setelah  pembayaran wang pendaftaran di terima dan proses pendaftaran selesai dalam masa 24 jam. Bahan latihan ini akan membantu anda dan menerangkan satu-per-satu cara-cara bagi memulakan kerjaya anda sebagaiJuruTaip Data Maklumat Online Solution Job LTDDengan arahan yang mudah difahami, padat serta tepat, anda boleh menjalankan tugas pada hari yang sama dan seterusnya menerima pembayaran serta-merta!
Sebaik sahaja anda berjaya memproses SATU data pengiklanan yang pertama , anda akan memperolehi RM20 (RM20 untuk 1 data pengiklanan). Anda sekarang sudah mendapat kembali modal yang digunakan untuk pembayaran RM20 yang dibayar terlebih dahulu untuk menyertai Online Job Solution LTD Kami sanggup memberi jaminan asalkan anda dapat menurut segala panduan serta arahan dalam bahan 'Latihan Komprehensif Online Job Solution LTD yang telah diberikan.
Perhatian:-
Usah risau sekiranya anda tidak ada kemahiran lansung dalam dunia internet, kerana Latihan Komprehensif yang disediakan adalah mudah dan ringkas untuk difahami. Setiap langkah penghasilan data pengiklanan akan dijelaskan mengikut urutan. Itulah kelebihan kami. Jangan ragu-ragu untuk mengubah hidup anda.

Contoh Pendapatan
 
Lihatlah contoh pendapatan yang akan diterima oleh ahli yang telah berjaya menjana wang yang diingini dengan menyertai kerjaya sebagai Kerani Memproses Data Pengiklanan.
 Daftar
 
Pihak kami hanya mengenakan bayaran sekali seumur hidup sebanyak RM 20.00, tanpa bayaran berulang (pembaharuan) atau tersembunyi. Ini adalah bertujuan untuk menampung kos penyediaan bahan-bahan 'Latihan Komprehensif' Online Job Solution Ltd yang akan dihantar terus ke email anda. Pembayaran juga bertujuan untuk menyakinkan kami bahawa anda betul-betul serius dengan tawaran kami.  
Cara pembayaran wang pendaftaran:
1.        Deposit tunai (Melalui kaunter / mesin deposit) atau,
2.        Pembayaran / Pemindahan wang elektronik atau,
3.        Interbank Fund transfer (Sekiranya dari bank yang lain)
Bayar kepada Bahagian Pengiklanan : Debora
Akaun no : Maybank (1610 1580 8279)     atau
Akaun PayPal.com (USD20) : accountdeposit@live.com

* Kos penghantaran sudah termasuk dalam yuran pendaftaran! Bahan 'Latihan Komprehensif' akan dihantar terus ke email anda 24 jam (tidak termasuk hari Ahad dan cuti umum) selepas pembayaran diterima dan pendaftaran diproses.
Selepas membuat bayaran, emailkan nama penuh anda, umur, nombor telefon serta bersama salah satu dari bukti pembayaran berikut: -
1.    Slip bank-in, atau
2.     ATM transfer slip, atau
3.     Slip transfer Internet Banking dan
4.     Alamat E-mail anda  
E-mail kepada : oj_solutionltd@live.com
(Sila nyatakan butir-butir maklumat pembayaran seperti nama bank, tarikh dan masa, dan  no.transaksi serta nombor telefon sekiranya anda tiada scanner, dan untuk 3, sila 'Shift + Print Screen' kemudian paste ke dalam Microsoft Word. Lampirkan (attach) salah satu bukti pembayaran ke dalam email anda.)
BERTINDAKLAH SEGERA!!! Jadilah antara yang terawal, dan mulakan usaha untuk menambahkan lagi pendapatan anda pada hari ini juga.  

PERHATIAN
JANGAN MENDAFTAR (RM20) sekiranya anda ragu-ragu dan belum memahami cara kerja Online Job Solution LTD
Sila dapatkan nasihat orang lain yang pernah membuat kerja ini bagi mengelak sebarang kekeliruan yang akan timbul selepas anda membayar wang pendaftaran.
Segala keputusan yang dibuat adalah terletak di tangan anda sendiri.
Wang pendaftaran (RM20) tidak akan dikembalikan.

MELALUI PERKHIDMATAN INTERNET DAN MODAL PERMULAAN YANG RENDAH (RM20.00), BEBAS DARI BELENGGU KEWANGAN BOLEH DIKECAPI MELALUI ONLINE JOB SOLUTION LTD! Kami akan membantu anda bagi merealisasikannya, dan mulakan langkah anda yang pertama ke arahnya.

*Tawaran ini tiada tarikh penamat. Anda boleh berurusan dengan kami sepanjang masa*

Terima kasih,
Administrator
Online Job Solution Ltd
Spruz Group

Sharing is caring , cara nak buat duit lebih intensif .

2 comments:

honey-honey said...

Salam Afina. pernah ke awk mencuba kerja sambilan ukt Online Job Solution Ltd dari Spruz Group ni? bagaimana feedbacknya?

afina rahmat said...

@honey-honey, sy nak cuba tp mak ayah xbg.sbb takut tertipu, padahal nk sangat >< .sy ade lg beberapa tawaran utk keje kat tenet ni, memang lumayan , sampai boleh cecah beratus ribu, tp xpela...belajar dlu.hehe