Klik Sampai Habis Loading ? Thanks :)



Saturday, 20 October 2012

PMR habis, Blog Baru !

 
 
Apa habaq ? 
Ya, alhamdulillah PMR dah tamat . arap-harap dapat result cemerlang. Aaminn..
Kali ni entry pendek ja.Rajin2 baca la .
Blog dah berapa bulan tak aktif, sekarang baru aktif balik lepas habis PMR. Sebagai langkah pertama untuk menaikkan mood menulis entry , saya dah ubah sikit blog ni menjadi lebih 'biru' . hehe. Peminat birulah katakan ^^
Ini header dulu~
 Ada gambar saya di situ . "I need more readers than followers" . Yeah ! betul tu, kalau follower ramai tapi takdak sapa nak baca entry kat blog kita, apa gunanya ? Sunyi gitu..


Ni pulak header baru. Wee~


Nampak lebih biru kan ? hehe
Mintak pendapat boleh ?
Saya patut jual doodle lagi ka ? Hurmm..

5 comments:

Liesa Azemi said...

Wahh cantik, biruuu,

afina rahmat said...

hehe thanks ^^

rafflesia said...

ehh same la, kite pun warna biru.. :) hehehe..
dear, nak tnye, gune font ape ye untuk perkataan "blog biru" tu.

rafflesia said...

ok thanks dear :)

sebenar akak pun xtahu kene klik ke x. dah 2tahun blogging ni, still belum dapat ape2 lg :) wahh dapat churp2 pun bestnya

Syarafi[skyforce331] said...

wahh...biru comel doodle :3