Klik Sampai Habis Loading ? Thanks :)



Saturday, 31 December 2011

Doodle untuk Geng fiQ`ra

LUANGKAN 2MINIT utk BACA ?

"aik, apesal budak tiba2 nak bg doodle nih? mesti ada apa2 ni.."

YUP ! tak lain tak bukan sebab nak minta maaf.Saya tau mungkin ada yang sukarela memaafkan saya pasal incident hari tu, *baguslah, Allah suka macam tu*

tapi

masih ada yang menyampah kat saya.Ye..saya tau.jangan nak tipu la :)



SALAH SATU MIMPI RASULLULLAH.


Aku melihat umatku cuba berbicara dengan golongan orang mukmin tetapi mereka tidakpun membalas bicaranya, maka menjelmalah SIFAT SILATURRAHIMNYA DAN TIDAK SUKA BERMUSUH-MUSUHAN SESAMA UMATKU lalu menyeru kepada mereka agar menyambut bicaranya, lalu berbicara mereka dengannya.

nak penuh >KLIK SINI<

lagipun tahun depan saya bakal menghadapi PMR, so taknak la ada orang tu tak suka kat saya.saya nak rasa tenang bila jawab PMR nanti ^^

sebagai tanda maaf dan ucapan selamat tahun baru 2012.*hari tu Muharram, skrg 2012, tak lama lagi Safar pula ;)


harap sudi terima.memandangkan hari tu ada sorang ahli group tu yang tanya"apa warna feveret korang dan kenapa".drpd situ muncul idea nak buat doodle nih ^^



KHAS utk Geng fiQ`ra

yang lain yang nak doodle ni, join la geng fiq`ra ^^.cari je kat FB.

RIGHT CLICK---SAVE IMAGE

ni utk kak mastura je yeh .bezanya cuma nama je.tp dah saya niatkan untuk akak ni, nk yang sama, amek kat bawah.tp tulis lain la ^^.harap2 kak mastura sudi ambil.










ni untuk lelaki.

ni khas untuk abang Afiq. tunang kak Mas..kan?tak salah kan?hehe








warna tak berkenan di hati? cuba bagitahu saya, awak nak warna apa? nanti saya cuba buat ^^ *kalau free.hehe.

21 comments:

Joel Leslie said...

doodle untuk JLo takderr ke? hehe. nice doodles :D

Nisa Greennnpanda said...

wah..comel gile aa~!!!! ^_^

Ch0c0nilLa said...

cantik3~ like#~

anis said...

comel-comel.
siap kenyit2 mata lagi

Nur Atikah said...

comelynyaaaaa :D

CekbOlat-bOlat said...

comel ^^

Pendamba Mawar said...

nk curik satu

wan niahix said...

Cantik nye... wan nk ambik semua bole?... hehe.. <--tamak kan dia ni

afina rahmat said...

amek je..wan, sy pun selalu cmtu;) ..suka wat koleksi.hehe

fiQ'Ra said...

sgt2 comel la afina.. akak nak buat entry pasal ni nanti :) akak ambil eh ...

afina rahmat said...

yay, akak amek, trimas akk ^^

Akihiro Aihara said...

Comel sangattt ! Nak curik satu taw ;)

Qil_H0shi said...

comey n kiut :)

kasman mahkota dewa said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaa...♥

Qienah said...

memang comel2 le..pdai..:)

AmirahSyafiqah ♥ said...

wahhh,! comel nye doodle :)

afina rahmat said...

thanks semua X3

era kecik said...

comelnya ... budak perempuan yang pakai baju biru tu comel2 .. :)

> pandai awak wat doodle :D

Afiq Angah said...

saya nk pinjam satu ye...

Faqihah Husni said...

Wahh. pandainyaaa

ainy said...

wahh!!comelnya :)