Klik Sampai Habis Loading ? Thanks :)



Sunday, 25 December 2011

Icon untuk Facebook


haaaa, menarik tak bunyik nya..?? dapat dari seorang blogger


Pernah nampak icon macam kat atas ni kan? sekarang kita nak buat icon lain pulak !

Sekarang kita nak buat icon yang lebih menarik !Macam kat bawah ni.

Haaa ! Comel tak??

Senang je nak buat bila dah tau

copy paste mana2 kod kat bawah ni dan paste kat dalam IM Chat.Tempat chat kat dalam Facebook.

Ada faham kan? pandai anak mak ni..Okeh ni kodnya....





[[249199828481201]] - Konata Izumi
[[250128751720149]] - Domo Kun
[[223328504409723]] - Gintoki Sakata
[[236147243124900]] - Pokeball
[[326134990738733]] - Pikachu
[[155393057897143]] - Doraemon
[[224502284290679]] - Nobita
[[144685078974802]] - Mojacko
[[334954663181745]] - Spongebob
[[196431117116365]] - Shin chan
[[148935948523684]] - Pedo Bear
[[269153023141273]] - Poring
[[166456416741199]] - AngryBird
[[140478612676809]] - Harimau Malaya
[[250128751720149]] - Domo
[[120219704713360]] - Sonic
[[123363421035031]] - Pooh
[[297035248728]]      - Mickey Mouse
[[110056482412380]] - Boboiboy
[[111751548879681]] - Adidas
(Y)                            - Like
‎[[171108522930776]]
[[164413893600463]]
[[218595638164996]]
[[189637151067601]]
[[129627277060203]]
[[227644903931785]]
[[100002752520227]]
[[105387672833401]]
[[100002727365206]]
[[224812970902314]]
[[ForeverAloneComics]] ForeverAlone
[[MeGustaMeme]] Megusta
[[164413893600463]] Megusta 2
[[149333368464171]] YaoMing
[[116616581692281]] TROLL Face
[[145768898802324]] FUUUUUs
[[168456309878025]] LOL
[[189637151067601]] LOL 2
[[FapFapFap.B]] FAPFAP
[[106043532814443]] Y U NO
[[214457085240151]] Nothing to do here
[[129627277060203]] Poker faces
[[160723207280093]] You Fucking kidding me?
[[ChallengeAcceptado]] Challenge accepted
[[100002752520227]] Okay
[[105387672833401]] Fuck Yeah
[[224812970902314]] Derp
[[192644604154319]] derpina
[[170815706323196]] Cereal guy
[[142670085793927]] Mother of God
[[168040846586189]] Feel like a sir


Enjoy !

Nak share silakan tapi kredit boleh...?

7 comments:

SyamimiNazifa said...

comel-II ! =D

Mohamad Azizi Md Said said...

woe .. hebat :D dah try ... menjadi la XD .. tengs sharing

LintasKoran said...

nice share

Thanks

Azmi Khan said...

mcm mana erk nak wat nombor2 tu.....

Zana said...

leceh lahh buat mende nie hehe taa minat pon nak buat :D

afina rahmat said...

xpe..xde hal xde paksaan =)

Nabilah said...

cute..nanty nak try larh buad...