Klik Sampai Habis Loading ? Thanks :)



Thursday, 29 December 2011

Freebies Kepala Girl Cute


hehe, bunyi nya je kiut, tp xberapa nk kiut pun.. sila usha2 2 minit at least and grab la mana2 kalau nak.Kalau awak kredit, saya amat hargainya, tp kalau tak..umM, its oke.Manusia mana boleh dipaksa, ye idak?

















Blog saya boleh right click.So kalau nak ambil, just RIGHT CLICK--SAVE IMAGE.

Done! sape2 yang amek tu, kalau awak komen, saya sayaaaaaang awak !Bukan nak tengok awak kredit ke tak, tapi nk tau siapalah gerangan putera puteri yang sanggup ambil doodle saya yg tak seberapa nih.

16 comments:

finiey . . . said...

wahhh.. comel kottt..!! nk curikkk satu boleh?? hee.. thnks! :)

afina rahmat said...

okeh ^^

✿ afiefah bt. alias ✿ said...

comel sangat :)
nak amik satu taw , thanks ;)

YEN LOVIE. said...

comel sangat. amek satu ye. hehe :)

afina rahmat said...

okey XD

zahidahwahid said...

comel....
lupa nak bagitau, saya ambik doodle yang tongkat dagu....thank tau...hehehe

cik ayuni said...

comel nyer..nak amik satu bole..

fatin adawiah said...

byk sgt doodle amek kat blog nie..sbb smue cute sgt!!geram giler tgok..thanx sgt2 tau^^

afina rahmat said...

bole3 n.n

and thanks fatin ^^

Sofie Ezzaty said...

wahh, chumelnya! grab 1 :) the grey color k.

Nur aqiLah said...

saya ambek satu..thx

Nabilah Asyikin said...

wow..kite sgt suke tgok awknya doodles..superb mcm pro...

afina rahmat said...

haha. taklah. biasa je :)

NURUL ◕‿◕ said...

ambik 1..thanks :)

NURUL ◕‿◕ said...

cantik!hee~suka2!ambik ye :) thanks!

tiqa tia said...

akak amik ! :)