Klik Sampai Habis Loading ? Thanks :)



Sunday, 1 January 2012

Info Budak 13 Tahun

 
(yang berwarna oren tu komen saya ^^ harap maklum)
 
KOPIPES DARI INFO FB BUDAK PEREMPUAN 13 TAHUN. SELAMAT MEMBACA!

♥ name:nur xxxx xxxxxxxx ♥ ~~ngee~~ -.-
♥ age:13 year old ♥ ~~ngee~~ -.-
♥ school:SMK USJ 23 ♥ ~~ngee~~ -.-
♥ relationship status:now i'm single♥ ~~ngee~~ -.-
♥ attitude: 1)manja ♥ ~~ngee~~ -.-
♥ 2)ngada2x ♥ ~~ngee~~ -.-
♥ 3)degil ♥ ~~ngee~~ -.-
♥ 4)cpt mrh ♥ ~~ngee~~ -.-
♥ 5)lau nak gado nun aque aque on je.... ♥ ~~ngee~~ -.-
♥ 6)aque nie sporting sikit...sikit je x bnyk pown ♥ ~~ngee~~ -.-
♥ 7)aque cpt mrh so lau nak maen-2 or gurau-2 dgn aque hati-2 sikit ♥ ~~ngee~~ -.-
 
*apa kejadah semua ada NGEE ni..?kat bawah kau kata toksah annoying sangat.tapi kau terlebih..
jgn tnye soalan nih kt aku :(((
=name ape nih ? > law ta tw nme cmne korg add aku ?!
=tngal/stay mne ?> korg ta bce info ke ?
=tgah uatpe tu ?> aku tgah sapu smpah. pehal ? da twu ngh online tnye lg.
=nk kenal boley ??>law ta ley knal uat pe aku app/add korg.

*soalan cm nih takan di jwb dgn elok uke.!!
 
*ada je org tengah makan masa online.tgah buat apa? kadang kita tgah bw ke blog lain.kadang tgah baca suratkhabar sambil tggu chat.aku tau kau takbuat sbb aku pun xbuat.
HEY abang² kakak² adik² sekalian klau nak add pakai gambar sendiri oke!jangan pakai gambar cartoon , artis bagai aque takkan approve so hope understand !kalau nak add setakat nak tambahkan friend list lebih baik blah dri friend aque!nak sombong bagai add tak nak tegur better go to hell baby For your information aque tak SOMBONG kalau rase cakap aque sombong try wall dngn aque.wall to wall sahaja chat tidak dilayan harap maaf.
 
*ni akk copy dr FB--<----AKU MALU DEDAH KECANTIKKAN/KEKACAKKAN/KECOMELAN >_<

perempuan yang meletakkan gambar profile picture "kucing" "kartun" "bunga" "bear" "baby" tak semestinya diorang nih tak cantik atau FAKE PROFILE, bahkan mereka ini sgt cantik, sebab mereka tahu kecantikan mereka itu hanya untuk suami mereka sahaja dan bukan untuk dijadikan bahan 'cuci mata' untuk lelaki yang bukan suami mereka d FB. sebab tu la, ada pepatah omputeh mngatakan 'don't judge book by its cover' .. ~hohoho
 
adik nak tau 3 kes tak? ada orang pernah kena santau pakai gambar FB.ada org kene ditelanjangkan sbb letak gambar penuh kat FB.takut jadi fitnah sbb kalau nampak kaki tak berstokin pun berdosa dik =)
Minachi² yang suka fake² tu better letak gambar sendiri keyh.tuhan dah bagi muka mu elok sempurna tak nak letak then copycat gambar orang.tade life ke?muka dah cantik / handsome bersyukur la apa yang ada orang pun tak suka tngok kita fake² nie tak dapat ape dapat dosa je ade.please stop it copycat gambar orang.
*muka cantik tu yg sebenarnya tak patut tunjuk.letak 1/2 pun dah cukup.seindah perhiasan dunia adalah wanita solehah.

 Eh kalau tak suka aque sila unfriend or block aque.aque tak kesah kwn skit lg bagus dri kwn beribu-ribu kalau tak bertegur

end one more thing

PLEASE DONT TRUST OTHER ACCOUNT THAT USING MY PICTURES BECAUSE THEY ARE NOT ME a.k.a FAKERSlist of fakers, thanks for make me famous emes
 
*adik ni femes sangat ke sampai org nak wat fake profil adik?? LOL 
Do read this first before you add me:-

▶ Aque tak accept orang yang tak handsome, koe tau? Jahatkan aque? Yelah, koe dah tak handsome, sebab tu tak letak gambar sendiri. Kan? Tu yang aque malas nak accept tu
 
*secara tak langsung adik hina Allah =) sebab Allah yang ciptakan manusia.cuba kalau muka adik hodoh gila2 n orang taksuka.Bahagia kan? Adik cakap macam ni mesti sebab adik cantik kan?
 
▶ Aque tak berminat nak tau lah pulak kan, gambar anak siapa koe buat DP. Tapi jangan add aque ah. Tak logik sial, baby ada Facebook. Tak payah buat lawak dengan aque -.- Buang masa aque check friend request.

 ▶ Hikhik. Budak sekolah aque? Sorry, kak. Tak accept. Aku memang sombong

▶ Kalau rasa tak kenal aque, jangan nak azankan aque sangat okay? Dah lah aque accept koe, koe boleh pulak nak menganjing bagai kat wall aque. Lagi teruk budak yang tak friends dengan aque, boleh nak sound-2 aque. Awhh -.-
 
*siapa la nak azankan adik.Orang tak kenal adik azankan adik.Orang yang kenal adik lagilahh dia TERINGIN sangat nak azankan adik.
▶ Hey, aque kalau jumpa perempuan yang type macam sakai tak pergi sekolah memang aque benci gila. Sebab aque pergi sekolah. Haha! Kalau lelaki type "mcem niew an", lagi middle finger up

▶ Lesbian/Gay, aque remove and block je. Aque tak kisah pasal taste koe, tapi tolong jangan ajak aque jadi lesbian koe. Aku straight, doh -.-' Eee, geli ah!

▶ Kalau koe add aque, then aque accept koe, koe buat tak tau je, tak tegur, tak like bagai, tu maksudnya koe tunggul. Aque remove koe balik, okay? Do thanks me on my wall. Not IM
 
*nak suruh like? hmph, ikut kehendak orang la..tak tegur orang tunggul? hahah ! tunggul ada FB ke cik adik yang JELITA oii !
▶ Oh, aque benci bila entah mana-2 budak aque tak pernah kenal, IM aque, cakap 'hai, boleh berkenalan?'. Kau rasa aque akan reply tak? Urghh..

▶ Aque tak pernah kenal koe? Aque tak pernah cakap dengan koe? Kan? Janganlah pulak IM aque suka hati koe je. Hak ala, kadang-2 member aque sendiri pun pandai wall aque. Koe siapa nak IM aque? Nak try aque? Get the fuck off doh -.-'
 
*Orang IM tu nak kenal, kalau laki memang wajarlah kalau tak layan, kalau perempuan pun camtu..ummmmmmm..Dosa besar ke orang yang tegur adik tu sampai nak FUCK OFF??kalau akak adik lagi layak dapat FUCK OFF adik marah tak? ehh, takyah marah la.. sebab ayat adik yang hebat nih.org taksalah pun nk difuck off lagi yang macam adik ni..
▶ Aque boleh kawan dengan siapa-2 je, tapi koe tak payahlah nak tunjuk sangat annoying koe tu. Simpan-2 lah sikit. Aque rimas lah pulak
 
*rimas yeh? adik lebih2 annoying ni adik ingat orang sukaaaaaaaaaa sangat ?ohh ye, lupa, pendapat orang lain2 . =)
Thanks :> -.-

aque paling benci klau ade owg yg add BALAK aque !! pantang nenek moyang aque dewr owg add balak aque...asal nak add balak aque?nak try?bleyh lorh...tpie langkah mayat aque dulu bru try BALAK aque..untok minachi-2 yg suke add balak aque..please stop add balak aque !! lau add balak aque ckp bende baek x pe ar gak..nie ckp bende tah pape kat balak aque sampai aque clash nun balak aque...aque pown x thu lorh ape yg koe nak....mcm lawh x de jantan laen yg koe bleyh try..nie balak aque jugak yg koe nak try...minachi-2 yg suke add balak aque 2...if aque dapat thu urmmm siap lorh koe dgn aque...koe ingat koe besar aque takot..huhh !! tlong dewr aque sikit pown x takot lorh...klau koe x cari pasal dgn aque aque x kan ganggu koe or maki-2 koe okeyh....so aque hope 2 minachi-2 yg kaki add balak aque 2 PLEASE STOP OKEYH !!
 
*adik yakin ke balak adik tu jodoh adik? jangan tentang kehendak Allah la sayang..Lagipun kapel ni haram.oke, akak tau adik tak sependapat dengan akak.
(link twitter)
(link blog)
kat atas tuhw link blog n twitter aq..
kaw ade blog ? kaw follow *taknak kaw ade tweet kaw folow .. *taknak kaw x nak follow suke hty kaw lahw
aq x kesah :)

☻ ☻
/█\./█\
.||. .||. pewittttt ~
╔══╗ ♫
║██║ ♫ ♫
║(O)║(•̪●)
╚══╝
█ ▄ █ ▄ ▄ █ ▄ █ ▄ █

╔══╗-----------------------
║██║♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫
║(O)║Music is my life!!!!!
╚══╝♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫
-------------------------------
☻ (¯`v´¯) ☻
/▌\ `·.¸.´ /▌\

5 comments:

Zul Han Na ^_~ said...

pergh menyirap je bace. pergh budak macam ni campak ke laut jee. no ! campak ke gaung baru trill !


*sori teremosi. hahak . xpernah lak bce info kt fb yg mcm ni.

afina rahmat said...

kesianla..dia tecik agi..

tak kenal xpe.bagus ^^

NiaLidia. said...

eeeeeeee serius annoying sangat . hahahah , lawak lah budak2 skrg hihi :D

Hanis-Afiqah said...

budak hot ker ni? apepon, tk pham saya ngan ayat2 bdak ni. skjap ckp ni skjp ckp tu.. @_@

wada :') said...

whoaa~ sound2,pon boleh nak bg link-2 tuuu,,, -.-' siap tetiba citer pasal TUNGGUL/balak dia kaaan,HARHAR!