Klik Sampai Habis Loading ? Thanks :)



Friday, 13 January 2012

" Pelik Tapi Tetap Comel "



semua sudah saya penuhi syarat2 nya !





10 perkara pelik
-suka pakai beg telekung di kepala
-gemar menyanyi depan kipas lantai masa kipas tu bergerak(nanti cam cakap kat mikrofon.hoho)
-suka bersila di lantai dalam kelas
-sebelum buat kopi suka hidu dulu uncangnya
-kalau marah sangat ,saya akan senyap dan tanpa disedari airmata akan mengalir
-suka bau bunga kertas
-suka kumpul barang warna hitam/kelabu walau hakikatnya suka warna turquoise
-pakai syampu sebagai sabun
-kalau tak boleh tidur, akan cari salah pastu nangis.baru nyenyak tidur
-kalau nampak dinding rekah(jenis cat),mesti sandar kat dinding tu pastu kopek cat dinding perlahan lahan pakai tangan.Takkan berhenti selagi tak ditegur..


10 perkara comel-pakai stokin bila keluar.kita mesti berusaha utk comelkan ibadah :3
-mata saya betul2 hitam sampai ada kawan yg tanya "Afina pakai contact lense?"
-saya ada gigi arnab..hihi
-sentiasa ada sapu tangan yang menemani
-jerawat tepat kat tengah hidung
-dengan syampu di rambut, buat fesyen rambut ala2 blonde
-akan bg senyuman yg paling manis kalau lihat soalan Math
-2penumbuk kat mulut*macam lyssasecret tu*dengan long hand
-selipar saya ada reben kat hujungnya
-ada koleksi angrybird dari fail, baju, button & macam2.Keropok angrybird pun ada !hehe









muehehehe..






5 comments:

kusyi said...

hahah..memang pelik. -.-'

Nisa Greennnpanda said...

afina suke nyanyi dpan kipas? hehe..mmg pelik.. >_<

gud luck dear..

Woofer Storm said...

pelik tapi comel dik.hehhee

folow sini^^

zahidahwahid said...

nangis sebelum tido? mesti mata bengkak bila bangun...huhuhu....
http://www.zahidahwahid.com/2012/01/5075/

fiQ'Ra said...

“ Pelik VS comel “

Gud luck dear ♥