Klik Sampai Habis Loading ? Thanks :)



Friday, 13 January 2012

Terima Kasih Kizz


(Disini mata saya blink-blink !) 

hoho.tak sangka dapat direview juga akhirnya..haha

Moh kita tengok sikit apa yang Kizz tulis kat sini.

1. Design Blog.
Design Blog Cik Afina ni bagi pendapat Kiz memang sangat comel. Pastu Cik Afina ni guna tema warna kebiruan so macam ok la, nampak kemas. Tak campur-campur warna. 

2. Blog Content.
Okes daripada pemerhatian Kiz menggunakan teropong 'doraemon' yang terbaru, Kiz rasa content blogCik Afina ni is more to personal lah.

3. Style Penulisan.
Style penulisan Cik Afina bagi Kiz, simple-padat-kelakar. Entri-entri dia biasanya pendek-pendek so senang kita nak baca.

saja ulas kembali..blog comel ? hohoho..pipi I merah mcm buah saga, awak nampak ? tak..hihi.Biasa je lah.tak comel mana pun.banyak lagi blog yg cantik.

More to personal? humm,, tp kat labels, lagi banyak citer lawak.hoho.kalau personal sangat un tak best juga.Kena open open open...open...err.. blur kejap...apa orang selalu kata? open minded? ouh, lebih kurang la..

style penulisan simple ? ye betul.sebab blog ini adalah medan kebebasan yg terhad.tiada istilah ujian BM disini.so tak perlu guna ayat majmuk.heheh.padat? ouh..tak pernah tahu sangat ..kehkeh.kelakar? ouh, tidak sangka saya seorang pelawak :3.hehe. kidding.setakat pelawak antarabangsa tu dah biasala..len kali nk pecah rekod pelawak terbaik planet seantero bima sakti.huh, lebih2 pulak.okey, saya mengaku, saya bukan pelawak mana pun.


see..siap ada rating lagi..lagi lah merah muka saya macam buah naga.

anyway, thanks Kizz ^o^

2 comments:

Rozuan Ismail said...

follow blog awak dari blog kizz.bertuah direview

afina rahmat said...

thanks ^^

hehe