Klik Sampai Habis Loading ? Thanks :)



Monday, 3 June 2013

Episode Akhir Doraemon - Doraemon Last Episode

 
 
ENGLISH VERSION - http://www.youtube.com/watch?v=tAf009xS9w8
 
Fakta yang mengharukan. Fujiko F.Fujio. Mesti ramai yang pernah dengar nama ni kan ? Cerita Doraemon.. Ingatkan tak ada ending. Sebab ada yang kata dia mati sebelum sempat habiskan ending Doraemon. Tapi... Aku fikir mungkin dia dah siapkan awal2 endingnya.. Dan dia wasiatkan kepada sesiapa, masa dia dah mati, baru terbitkan endingnya..
 
Sedih ceritanya.
 
Mesti ramai yang minat Doraemon kan ? Yelah, aku sendiri pun.. sampai macam2 angan dibuat ! Satu-satunya kartun yang buat aku berkhayal terlebih jauh kedepan ! Hehe.
 
Setiap kali periksa je, mesti teringat ROTI DORAEMON. Kalau tekapkan roti tu kat buku teks, nanti dia serap ayat2 dalam buku tu, then kita makan. Terus boleh ingat semuanya :D Haha dengan syarat JANGAN PERGI TANDAS :3
 
Lagi-lagi nak SMA tahun ni, memerlukan banyak menghafal ! Tapi, itu semua mustahil kan ? Ia cuma fantasi. Tak apalah, fantasi pun menggembirakan hati. Ye dak ?
 
Okey jom layan komik ni. Tapi versi Indonesia. Sorry, ni je sumber yang aku jumpa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Seriously memang sedih dan mengharukan :')
Cuma bila dah besar, Nobita gemuk dan tak hensemlah. Hehe.
Okey, mungkin lain kali aku patut share ENDING Sin Chan pulak. Eh ada ke ?
 

3 comments:

Princess Syazliyana said...

waahhh thanks share :) sy minat doraemon jugak hihi

afina rahmat said...

samelahh kite ^^

Busyra Bt Takiyudin said...

nak bookmark?
join sini..
http://busyratakiyudin.blogspot.com/2013/06/dengan-komen-dapat-bookmark.html